Viorel Neagu Fotograf

                                                                                                   Între emoții și amintiri sunt eu, fotograful.

          Sunt Viorel – soț, tată și fotograf. Pasiunea mea pentru fotografia de nuntă s-a intensificat și mai tare în momentul în care eu am fost în postura de mire. Am avut atât de multe emoții pe toată durata evenimentului, emoții pe care mi-ar fi dorit să le pot comprima într-o capsulă pe care o pot deschide din când în când. Un mix de iubire, fericire și recunoștință. Lacrimi în ochi pe alocuri, zâmbete de bucurie, îmbrățișări călduroase de la oameni dragi și multe priviri pline de dragoste de la mireasa mea. Din fericire, am avut un fotograf care a știut exact când să apese butonul aparatului de fotografiat și am primit mai mult decât un folder cu poze, am primit amintiri pe viață pe care le răsfoiesc și în ziua de astăzi cu sentimente și mai intense.

Am vrut la rândul meu să ofer aceleași emoții și mirilor mei și de atunci am început să pândesc cele mai frumoase emoții de la nuntă. Și mi-a ieșit, de fiecare dată, din 2005 și până în prezent. Scopul meu este să te fac să te porți firesc, să mă vezi ca un simplu invitat la nunta ta – îți promit că nu vei fi agasat de aparatul de fotografiat, poate nici nu mă vei observa.

Fotografia pentru mine este însă mai mult decât un simplu job. Este o pasiune ce mă împlinește și mă ajută să mă dezvolt, să fiu mai atent la emoțiile celor din jurul meu și cel mai important, să fiu prezent în fiecare moment Îmi place să glumesc cu mirii mei și să le spun că în timpul evenimentelor nici nu îmi vine să clipesc – cine știe ce emoție pierd?

În încheiere, vreau să îți spun că mă voi simți privilegiat dacă mă vei alege să îți documentez nunta și să fac parte din povestea voastră. Fiecare eveniment de acest timp este special și plin de magie pentru mine, o ocazie în plus să observ din spatele lentile o poveste de dragoste cu un final fericit.

                                                                                                                        Alege-mă cu încredere!

Lasă-mă să surprind prin lentila aparatului cele mai frumoase momente ale evenimentului tău!