Viorel Neagu Fotograf

Intrebari si raspunsuri frecvente

Am pregatit pentru tine o lista de intrebari si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari pe care le-am primit si fac legatura la modul de lucru, si cum se va desfasura intreaga activitatea pe parcursul evenimentului.

Dupa ce mi-ati vazut portofoliul si ati decis ca eu pot fi fotograful evenimentului vostru.

Dupa ce ati primt confirmarea ca data este disponibila si mi-ati comunicat pachetul ales, voi pregati si trimite un contract de fotografie pentru evaluarea ta. Vă rog să returnați contractul semnat în aproximativ o săptămână pentru a vă asigura că data rămâne disponibilă, sau ne putem intalni la mine la studio. Odată ce primim contractul dvs. și rezerva de 30% pentru fotografie, data nunții dvs. este rezervată oficial! Soldul final se livreaza in maxim 5 zile de la data nunții.

Plata este impartita in doua transe. Prima este pentru rezervarea datei si cea de-a doua plata se face in termen de 1 – 5 zile de la eveniment, in baza facturii. Toate platile catre noi se fac doar prin banca, nelucrand cu varianta cash

Sigur ca da. Contractul se incheie in momentul in care ati luat decizia de a lucra cu mine pentru ziua cea mare. In baza acestuia se face si factura pentru prima transa. Contractul ne ajuta pe fiecare dintre noi sa stim ce am agreat

Vom fi prezenti incepand de la pregatirile mirelui si pana la finalul petrecerii, dar nu mai mult de 15-16 ore. Pentru orele suplimentare exista un tarif.

In principiu, da! Exceptie fac zilele de sambata si duminica. Chiar recomandam ca oficierea cununiei civile sa se petreaca inainte de ziua nuntii. Important e sa fiu liber in acea zi.

Recomandarea noastra este sa avem undeva la doua ore pentru sedinta foto. Ca si perioada ne dorim sa fie dupa amiaza cat mai aproape de seara pentru ca lumina soarelui este mult mai blanda. Daca nu este posibil sa facem cat mai aproape de seara nu este nici o problema, sedinta foto din ziua nuntii poate fi facuta orican, important e sa facem echipa buna sis a avem starea potrivita.

În ghidul pentru fotografia de nuntă cât și în ghidul pentru fotografia de botez am incluse atât pachete care includ câteva ore cât și pachete care includ asistență foto pe tot parcursul evenimentului. Sunt de părere că ziua nunții trebuie documentată complet cu toate evenimentele care decurg pentru a crea o poveste. Ideal în ziua nunții voi fi alături de voi de la pregătiri și până la sfârșitul petrecerii, inclusiv până la momentul aruncării buchetului. În contractul meu sunt prevăzute toate orele de asistență foto pentru orice eveniment

Depinde foarte mult de eveniment dar cu siguranta sunt undeva la minim 700 de fotografii. Fotografiile editate ce vor reflecta povestea nuntii voastre, a evenimentului

Un photobook elegant, de dimensiuni mari, un stick livrat intr-o cutie asemanatoare cu albumul. Stick-ul va contine toate fotografiile in format digita. Dar veti primi si un link catre o galerie on line cu fotografiile evenimentului, cu acces limitat, unde pot fi vazute sau descarcate

Da, absolut toate imaginile pe care le veți primi vor fi editate. Editarea se va rezuma la lumina, contrast, culoare si dimensiuni (crop). Pentru albume , retusam inclusiv textura pielii, insa doar acolo unde vom considera ca este cazul, intr un mod natural

Albumul reprezinta incununarea cu success a povestii voastre de la nunta. Un album printat la o calitate foarte buna o sa dainuiasca in timp si o sa fie alaturi de voi multi ani de acum incolo. Recomandam albumul de nunta pentru miri pentru ca printul ramane print. Desi calitatea fotografiilor digitale difera in functie dispozitivul pe care le privesti, printul ramane o varianta care arata la fel de bine pentru toti. Albumele sunt bune si pentru cadouri pentru parinti si pentru nasi. Acestea vin intr-o varianta de 20×20 cm cu 20 de pagini.

Ei bine, pentru astfel de situatii exista sedinta de logodna! O sedinta de logodna este o sansa de a ne ajuta sa construim relatia dintre miri si fotograf. Vei învăța unghiurile tale bune și le vom găsi pe tine! Aruncă o privire la câteva dintre ședințe de logodnă de aici pentru a-ți da seama cât de distractive pot fi.

Perioada de livrare este cuprinsa intre 10-30 de zile lucratoare de la data evenimentului.

Mergem foarte mult pe fotografii naturale care sa va reprezinte pe voi. Ne dorim ca momentele de iubire, felul vostru firesc de a fi, sa se regaseasca in fotografiile de nunta realizate de mine. Am interventii minime, incerc sa pastrez atmosfera placuta, potrivita momentului.

În funcție de natura evenimentului poate fi prezent și al doilea fotograf. Aceste situații le vom discuta încă de la prima întâlnire. Desigur! Asistentul poate fi prezent la toate evenimentele unde eu fotografiez, dar nu este obligatoriu ca sa am asistent. Asistentul nu are rol de al doilea fotograf, acesta este acolo să-mi ofere o mână de ajutor. Asistentul are grijă de echipamentele mele, mai exact el face tot ce este necesar pentru a-mi ușura munca, daca eu consider ca e necesar.

Folosesc doar echipament profesional, două camere foto cu mai multe obiective interschimbabile. În trusa mea există și flash-uri care fac față oricărui loc întunecat precum și alte lucruri care îmi sporesc creativitatea pentru fotografii de calitate.