Viorel Neagu Fotograf

GHID DE NUNTA

Sedinta de logodna/save the date

Una din modalitatile mele prefereta de a imi cunoaste clientii  este sesinea foto de logdna sau save the date. Prin posibilitatile mari oferite, cu destinatii, tinute si estetica adaptate povestii ce se vrea transmisa, avem posibilitatea de a ne cunoaste , de capata incredere unii in altii si de a invata cum sa comunicam efficient, asta pe langa povesti si  momente amuzante.

Despre nunta voastra/ ce voi acoperi

Voi fi impreuna cu voi pe toata durata evenimentului (pregatiri, cununie civila, cununie religioasa, sedinta foto, petrecere); Comunicare dintre noi (echipa miri/fotograf) este foarte de importanta in toate etapele evenimentului. Va rog sa-mi comunicati cadre, momente sau persoane ce conteaza pentru  pentru voi, pentru a le introduce in documentarea mea ca parte din  aminitirile de la nunta voastra.

Voi documenta ziua voastra speciala asa cum decurge ea. Va voi fi alaturi de la pregatiri si voi documenta momentele de acasa intr-un mod natural , firesc. Inpreina cu  domnisoarele de onoare sau cu cavaleii vom creea atmosefera potrivita ca mirii sa simnta si bucuria acestei zile , nu doar stresul. Emotiile voastree vor fi documentate pe tot parcursul zilei, inclusiv la ceremonia religioasa. Vom face sedinta foto pentru ca amintirile cu voi sunt foarte importante.Voi fi present alaturi de voi intregul eveniment, in toate etapele.

Pregatirea mirilor

 Pregatirea mirilor reprezinta inceputul unei zile incarcata de emotie pura, de bucurie si lacrimi. O ultima pregatire pentru inceputul unei noi etape in viata voastra. Intr-un mod confortabil pentru miri, voi cauta sa documentez unicitatea momentelor intr-o maniera ce va pastra amintirile vii.. Mirii sunt inconjurati de catre oamenii dragi sufletului lor, rude si prieteni, care le sunt alaturi in cea mai importanta zi. Este important sa va planificati momentele astfel incat sa avem timp pentru fiecare traditie dorita si asteptata.

Fotografiile formale

Programul va fi organizat astfel incat vom avea timp si de fotografiile formale impreuna cu toti membrii familiei si prietenii cei mai buni.

Cununia Religioasa

Cununia religioasa este  una dintre Sfintele Taine ale Bisericiisi reprezinta un moment incarcat de spiritualitate. Emotiile incep sa se adune iar eu voi fi acolo sa le surprind.

Sedinta foto din timpul nuntii

Vom organiza o sedinta foto intr-un loc potrivit unde ma voi concentar pe miri si impreuna  vom realiza acele imagini xare vor dainui in timp. In timpul sesiunii foto va voi ajuta cu  scurte indicatii pentru a obtine naturalul in fotografii  sau pur si simplu va voi provoca sa fiti voi  asa cu sunteti, fara trucuri si sugestii. Totul se va desfasura dupa felul vostru de a fi.    Sa nu uitati ca timpul zoboara si ca 1.30-2 ore  ne sunt necesare.    

Petrecerea

Ajuns la local voi fotografia detalii, aranjamentele meselor si alte elemente.  Primul dans al mirilor este asteptat cu nerabdare de invitati, dar si de mine.Momentul care da start petrecerii si distractiei. Tortul va fi momentul delicious , va fi taiat de miri impreuna cu nasii si fotografiat de mine in detaliu.Sa aunce mireasa buchetul e un alt moment asteptat de domnisoarele de la nunta, concurenta e luata in serios.  Orice alte detalii sau momente surpriza astept sa mi le comunicati

Sedinta foto dupa nunta

In cazul in care va doriti sa facetio sedinta foto dupa nunta, putem organiza o sedinta foto oriunde va doriti. Cu cea mai mare placer voi fi langa voi.