Viorel Neagu Fotograf

Fotografii logodna Madalina si Theodor


Cat de placut este atunci cand trebuie sa faci fotografii unor oamenii care inteleg si apreciaza sincer aceasta ocupatie artistica…

Prima intalnire cu Madalina si Theodor a fost provocatoare. Au venit pregatiti cu fotografii din vacante, calatorii, unde apareau zambitori ori seriosi, relaxati ori concentrati, fericiti sau ganditori. Privind amintirile lor trebuia sa ma lamuresc cam cat de bine ”dau ei in fotografii“ si cat de buni coechiperi vom putea fi pentru sedinta foto de logodna. Era randul meu sa ii provoc si sa ii surprind.

Chiar daca  la sedinta foto de logodna a fost o zi racoroasa de toamna, cu putin vant, intalnirea noastra “fotografica” a fost una fructuoasa, plina de imagini frumoase si de istorie (a strazilor si cladirilor unde au pozat). Contrar parerii scepticilor care spun despre Braila ca nu mai poate oferi nimic nou din punct de vedere fotografic, eu consider ca este o sansa si un privilegiu sa beneficiezi de un asemenea cadru istoric vechi si am profitat de fiecare data. Madalina este braileanca dar pentru Theodor, care este buzoian, a fost o sedinta foto intr-adevar inedita.  De la fotografiile realizate la debarcader, pe strazile vechi si celebre ale Brailei, langa cladiri istorice sau in la fel de celebra hruba amenajata ca restaurant,  toate acestea au reprezentat o experienta care nu va fi uitata usor de viitorii miri.

Colaborarea noastra nu s-a rezumat insa doar la o singura intalnire. Dupa prima colaborare, capatand mai multa incredere in mine, mi-au propus sa facem echipa si la nunta, dar si dupa nunta.

Detalii in postarile viitoare iar pana atunci te invit sa vezi ce am realizat impreuna.

[soliloquy id=”878″]