Viorel Neagu Fotograf

Buna!

Chiar daca am ocazia sa vorbesc despre mine – fotograful de eveniment – nu o voi folosi în exces, în detrimentul fotografiilor; stiu ca e… ”despre mine” dar voi cauta sa nu te plictisec. Voi fi scurt.
Sunt sot, tata si… desigur, fotografCuriozitatea s-a transformat in pasiune, iar pasiunea pentru fotografie, prin educatie, a devenit un mod de viata. Imi place sa fiu printre oameni si sa surprind momentele traite de ei, iar apoi sa le pot fixa intr-un album. Tot de la oamenii pe  care ii fotografiez am invatat sa vad, nu doar sa privesc, sa simt emotii nu doar sa declansez si am mai invatat ceva, ca povestea lor nu incepe cu nunta si nici nu se termina cu un botez.
Viata oamenilor ma inspira iar fotografia ma ajuta sa ma descopar.
In chip firesc, fotografia de nunta, de familie, reprezinta pentru mine un mod de a ma implini profesional.
Dar o sa ma cunosti mai bine cand ne vom intalni, pentru ca stiu sigur, imaginile mele te vor ajuta sa iei decizia cea mai buna, si sa hotaram colaborarea de la prima intalnire.
Vei afla atunci ca imi plac detaliile dar mai ales expresiile animate de emotii ale oamenilor si ca sunt atent la tot ce cred ca este valoros pentru tine.

Alege-ma cu grija !

Lucrez cel mai bine cu oamenii care cunosc importanta momentului și apreciaza emotiile sincere.
Intre emotii si amintiri ma aflu eu, fotograful.
Imi doresc sa fim prieteni si sa te comporti în preajma mea firesc iar eu sa fiu doar unul dintre invitatii de la nunta ta.

Fotografia de eveniment, de familie, transfera emotiile peste ani generatiilor viitoare si, din acest motiv, ma voi considera tot timpul privilegiat ca pot spune o poveste din viata unor oameni la fel ca mine.
E unul din aspectele pentru care gasesc ca fotografia ma face mai bun, mai rabdator si mai atent. Atent la VIATA .

Surprind amintiri despre viata.

Lasă-mă să surprind prin lentila aparatului cele mai frumoase momente ale evenimentului tău!